Přihlásit se
tel: 604 723 728
info@detska-lehatka.cz
Kategorie

Ochrana osobních údajů

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.


Pokud zákazník bude chtít být vyřazen z databáze pro odesílání komerčních sdělení e-shopu, provede tuto změnu po přihlášení ve své kartě zákazníka.
Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Potvrdit“) při registraci, či při odesílání objednávky, dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí, podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.


DomůDomů



Hledat

Košík

Žádné zboží

Poštovné od 0Kč
Celkem 0Kč


Košík Zobrazit košík


Cena dopravy:
PPL převodem: 79,-
PPL dobírka: 109,-
PPL Slovensko: 169,-

Kontakty

tel.: 604 723 728
info@detska-lehatka.cz

Kontakty: email: info@detska-lehatka.cz, telefon: 604 723 728, bankovní účet: 22554477/2010 (Fio banka), IČO: 87544989, DIČ: CZ8408075544